Kontakt

Kontakt

Højskolen for Opdragelseskunst

 

Bestyrelsen

 

Peder Kleis - bestyrelsesformand

Uddannet fra Rudolf Steiner Højskolen for Opdragelseskunst '89. Tidligere leder af FritidsOrdningen og mangeårig fag- og klasselærer på Rudolf Steiner-Skolen i Aarhus, nu pædagogisk arbejde i levefællesskabet Hertha.

 

Helene Holt

Børnehaveklasselærer og tidligere klasselærer ved Rudolf Steiner Skolen i Skanderborg

 

Martin Kondrup

Lærer på Steiner Skolen i Vejle

 

Helle Alesci

Eurytmist på Rudolf Steiner Skolen i Odense

 

Carsten Møller-Christensen

Uddannet fra Rudolf Steiner Højskolen for Opdragelseskunst '89. Tidligere skoleleder og lærer på Rudolf Steiner-skolen i Esbjerg, nu pædagogisk medarbejder i levefællesskabet Hertha.

Skriv til os hvis du har spørgsmål til vores deltidsuddannelser, vil aftale et besøg på uddannelsen eller gerne vil inviteres til samtale vedr. eventuel studiestart.

Lærerkollegiet

 

Hanne Winterberg - seminarieleder

er samfundssproglig student og uddannet til lærer fra Rudolf Steiner Højskolen for Opdragelseskunst i 1989 med supplering i overskolepædagogik. Lærer på Rudolf Steiner Skolen i Skanderborg fra 1989-2005 samt 2008-2012. BA i kunsthistorie samt middelalder- og renæssancearkæologi fra Aarhus Universitetet. Har desuden været gæstelærer på flere skoler samt seminarielærer på Sophia-seminariet i København.

 

Lise Austad

har siden 1981 arbejdet som lærer på Rudolf Steinerskoler og lærerseminarier i Danmark. Hun har haft kursusvirksomhed bl.a. for malere, pædagoger og lærere.

 

Niels Henrik Nielsen

er konservatorieuddannet cellist med mangeårigt virke som professionel musiker. Klasselærer, musik- og cellolærer på Rudolf Steiner Skolen i Skanderborg. Seminarielærer og foredragsholder.

 

Ralph Hasberg

har studeret guitar på Musikkonservatoriet og taget en BA i Idehistorie. Ralph er nu historie- og sproglærer på Rudolf Steiner Skolen i Skanderborg og Seminarielærer.

 

Elisabeth Møller-Hansen

er antroposofisk læge og foredragsholder.

 

samt mange forskellige gæstelærere.

 
 
 
 

Her bor vi

 

Skulle du ønske overnatning i forbindelse med dit besøg, kontakt venligst Audonicon

RSHFO

 

Rudolf Steiner Højskolen for Opdragelseskunst

 

Grønnedalsvej 14

8660 Skanderborg

 

Email: kontor@opdragelseskunst.dk

 

Telefon: (+45) 3026 0328


CVR  86825112

 

Copyright © RSHFO2020 All rights reserved